+385 97 748 9726 info@adriabox.com

Izrada web stranice

Našim klijentima sa područja Rijeke i Krka nudimo savjetovanje i uslugu izrade web stranice. Izrada kvalitetne web stranice izrazito je važna. Web stranica reprezentira Vaše poduzeće potencijalnim klijentima te, ukoliko je kvalitetno izrađena, pokazuje Vašu poslovnu profesionalnost. Stoga izradu dobre web stranice ne bi trebali shvatiti olako jer se tu radi o alatu koji će Vas i Vaš rad predstavljati pred cijelim svijetom. Imajte na umu kako bi u svakom trenutku netko od Vaših potencijalnih klijenata mogao doći upravo na tu stranicu.

Izrada web stranice je temelj, a temelji moraju biti prije svega kvalitetni. Sve naše usluge digitalnog marketinga kreću od kvalitetno izrađene web stranice. Ukoliko se pitate zašto je baš to prvi korak u kreiranju dobrog digitalnog marketinga, odgovor je jednostavan. Naime, ako stranica nije u skladu s današnjim standardima kvalitete i profesionalne reprezentacije, možemo se truditi dovesti potencijalne kupce na našu stranicu, no ukoliko ona nije jasna i logično posložena,  konverzija će biti mala ili nikakva.

agsdix-fas fa-hands-helping

Savjetovanje

Znate da Vam treba stranica, ali nemate pojma odakle početi? Poznata nam je Vaša situacija, susreli smo se s njome više pute. Međutim pri samom početku izrade web stranice, pokušati ćemo od Vas izvući informacije o Vašem idealnom klijentu. Prema tim informacijama izraditi ćemo web stranicu koja će odgovarati Vašim klijentima i povećati konverziju.

agsdix-fab fa-wordpress

WordPress CMS

Sve naše stranice su bazirane na dobro poznatom WordPress CMS (Content Management System). Ovo Vas možda na prvu straši. Međutim to znači da vrlo jednostavno možete samostalno uređivati Vašu web stranicu, dodavati i mjenjati sadržaj kao što su galerije, blogovi i slično na njoj. 

agsdix-fas fa-map-marked-alt

Lokalna optimizacija

Ima slučajeva kad radimo globalne stranice, međutim u 90% slučajeva radimo stranice za malene firme i obrte koje imaju lokalno djelovanje. Stoga posebnu pažnju posvećujemo lokalnoj optimizaciji web stranice. Kako bi postigli maksimalni organski promet upravo na mjestu Vašeg djelovanja. 

agsdix-smt2-important-devices

Responzivan dizajn

Možda ovo niste znali, ali vrlo vjerovatno i iz svojih navika vidite da 80% vremena tražimo odnosno Googlamo firme putem mobitela. Odavno je prošla era stranica koje su napravljene isključivo za desktop računala. U današnje vrijeme stranice moraju biti responzivne. Što znači svoj sadržaj moraju prilagodi uređaju na kojem se pregledavaju kako nitko nebi bio zakinut. Sve naše stranice rađene su s responzivnošću u prvom planu. 

agsdix-smt3-storage

Web hosting i domena

Svaka web stranica mora biti smještena na računalu (serveru) koje radi 24/7/365 kako bi bila dostupna u svako doba dana i noći. Osim toga mora imati pripadajuću domenu koja će usmjeravati na to računalo odnosno na Vašu web stranicu. Kako bi Vama što više pojednostavili proces digitalizacije mi se brinemo o hostingu i domeni prema Vašim zahtjevima. Naravno ako želite to sami raditi, nema problema. Međutim naše došadašnje iskustvo govori da je većina tu brigu prepuštala nama. 

agsdix-fab fa-expeditedssl

SSL Certifikat

Ovo je više tehnička karakteristika, međutim ne postavljaju je sve agencije a dosta je bitna. SSL Certifikat osigurava siguran protok podataka između računala posjetitelja i servera web stranice. Bez ovog certifikata postoji mogućnost krađe osobnih podataka prilikom prijenosa podataka. Na sve stranice koje radimo ugrađujemo besplatni SSL certifikat, ukoliko želite možete nadograditi i na jači certifikat koji pruža još veću zaštitu. 

agsdix-smt2-person-pin-circle

GDPR sukladnost

Na web stranice koje radimo ugrađujemo komponente kao što su obavjesti o korištenju kolačića. Kako bi postigle osnovnu GRPR sukladnost. Te kako bi posjetitelj web stranice mogao biti upućen u to kako se njegove informacije koriste na web stranici koju posjećuje. Ova procedura osim što je zakonski potrebna daje dodatnu dozu povjerenja posjetitelju web stranice.

Imate ideju koju je potrebno realizirati? Proizvod ili uslugu koju je potrebno adekvatno oglasiti na internetu? Slobodno nam se obratite s povjerenjem za besplatnu konzultaciju!