+385 97 748 9726 info@adriabox.com
Select Page

Naše usluge

Većina digitalnih agencija nudi široku paletu usluga od vođenja društvenih mreža preko izrade web stranica do plaćenog oglašavanja. 

Kao relativno mala agencija za digitalni marketing mi smo se odlučili isključivo baviti izradom i održavanjem web stranica. U nastavku možete vidjeti koje su naše primarne djelatnosti i nešto više o njima:

Izrada nove web stranice

Izrada nove web stranice

Nudimo usluge savjetovanja i kompletne izrade nove web stranice prilagođene potrebama klijenta.

Redizajn postojeće web stranice

Redizajn postojeće web stranice

Web stranica je alat koji za Vas radi 24/7 365 dana u godini. Internet je vrlo dinamično područje, tehnologija izrazito brzo napreduje. Stoga je stranicu potrebno povremeno redizajnirat kako bi ostala u trendu.

Održavanje web stranice

Održavanje web stranice

Jednom izrađenu web stranicu potrebno je održavati. Što to znači? Potrebno je redovito raditi kopije iste kako nebi došlo do gubitka podataka, te je potrebno ažurirati osnovne tehnološke elemente kako bi stranica bila sigurna.

Dok se mi fokusiramo na izradu i održavanje web stranica. Za sve ostale usluge digitalnog marketinga i izrade foto/video sadržaja preporučamo da posjetite stranicu agencije Mudra Sova. Mudra Sova okuplja nekolicinu majstora svog zanata kako bi mogla klijentima pružiti kompletnu uslugu digitalne prisutnosti.